Canaldigitaal TripleSat schotel satellietantenne is een geweldig leuke satellietantenne. De ontvangst is "goed", maar de schotel heeft een duidelijk probleem bij erg harde regen ontvangst vaalt weg! Normaal is voor ontvangst van meer satellietposities een grote satellietantenne nodig, maar Canaldigitaal TripleSat schotelantenne is zeker niet groot. De schtel is maar net vijfenveertig centimeter klein en ontvangt standaard de Astra-1, Astra-2, Astra-3 satellieten. Deze schotel is ontwikkeld voor de sterke transponders van 3 Europese satellieten maar met ontvangst van de zwakkere transponders heeft Canaldigitaal TripleSat meer moeite.

Canaldigitaal-TripleSat Canaldigitaal TripleSat schotelCanaldigitaal TripleSat is keurig verpakt in een mooi doos. De LNB zit in een iets kleinere doos bij de schotel ingepakt. De schotel zelf heeft voldoende dikte om verbuigen te voorkomen. De bevestigingsbeugel (de mount) is van een degelijke kwaliteit aluminium gemaakt. Bij de schotelantenne zit niet alleen een mastbevestiging, maar ook een muurbeugel. Ook deze muurbeugel is van dik aluminium gemaakt. De gebruikte bouten voor het afstellen zijn allemaal inbusbouten. Een passende inbussleutel zit ook al in de verpakking.

Compacte schotel (slechts 45cm in diameter) voor het ontvangen van 3 satellieten:
• ASTRA1 19,2° oost = A
• ASTRA3 23,5° oost = B
• ASTRA2 - Eurobird 28,5° oost = C

TripleSat Canaldigitaal TripleSat schotelDe waardering voor Canaldigitaal TripleSat is wat montage betreft 2. De mechanische kwaliteit van de antenne is voldoende voor 2. Het kleine formaat speelt de TripleSat parten op het gebied van de ontvangst. Hier verdient de Canaldigitaal TripleSat net 3 voor ontvangst.

Hier heb je een aantal voorbeelden waarmee je 3 of 6 satellieten kunt ontvangen op een vast opgestelde schotel:
Archsat schotel
Canaldigitaal TripleSat
BISAT - VISIOSAT
TechniSat Multytenne
Triax schotel
Transparante schotel
WaveField
B&R 60 cm schotelantenne
Satelliet schotel ontvangst voor op de Camping