Waar wij jou bij helpen.

Je bent bij ons aan het juiste adres als je aan jezelf wilt werken op verschillende vlakken van jouw gezondheid. Wij leren jou correct bewegen zoals de natuur dat bedoeld heeft. Als gevolg hiervan verbetert je lichaamshouding, genezen blessures en leer je nieuwe blessures voorkomen. Je wordt mentaal en fysiek sterker, verbetert je conditie, verliest overtollig vet en je bouwt spiermassa op die je op de juiste manier weet in te zetten. Hierdoor reduceert stress en spanning in je lichaam. Je gaat dus ‘beter in je vel zitten’ of je voelt je ‘fitter’.

Personal training en revalidatie bij Barefoot Trainers.

Zet de eerste stap richting een energiek en ijzersterk lichaam door ons te contacten via +316 83 50 87 64.

Onze visie op trainen en bewegen.

Het belangrijkste principe dat wij hanteren in onze trainingen is functionaliteit. Het lichaam is gebouwd om te staan, lopen, rennen en gooien. Dit zijn de vier hoofdpatronen die we als mens jarenlang hebben gebruikt om te overleven en dit hanteren wij dus ook tijdens de trainingen. Deze patronen trainen we op een functionele manier waarbij we werken met myofasciale meridianen. Het lichaam is 1 grote keten en we kunnen het lichaam daarom alleen als 1 grote spier beschouwen. Daarom trainen wij spieren niet geïsoleerd. Alles moet met elkaar leren samenwerken zodat we geïntegreerd, moeiteloos, zonder pijn en dus functioneel kunnen leven en bewegen.
Alles wat wij doen in een training vertaalt zich direct naar de dagelijkse omgeving van de mens. Daarnaast zijn de trainingen dusdanig ingericht dat ze de natuur van de mens respecteren. Daarom trainen wij altijd op blote voeten. Onze voeten zijn het eerste, en in de meeste gevallen het enige, contactpunt met de grond. Op blote voeten krijgen wij meer feedback van onze omgeving. Trainen op blote voeten zorgt voor een betere sensorische input, een verbeterde coördinatie en het versterken van de spieren in de voeten. https://www.barefoot-trainers.nl/