Colors: Purple Color

Dit originele recept heb ik leren kennen via een van de kookboeken van chickslovefood. Vanaf het moment dat ik deze pannenkoekjes voor het eerst heb gemaakt was ik helemaal verliefd. Wat lekker en makkelijk dat ze zijn, heerlijk! Nu probeer ik de laatste tijd minder tot geen dierlijke producten te eten.

Dit is een easy mealprep voor de avond van tevoren. Deze sojaburgers kun je alvast klaarmaken en in de koelkast laten overnachten. De volgende dag hoef je ze alleen nog maar even in de pan of oven te bakken. Op deze manier kun je lekker eten, ook aan het einde van een drukke dag. De burgers zijn hier geserveerd met een stampotje en wat augurkjes, super simpel maar zo lekker! Mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben jij ook een pannenkoeken fan? En heb je ze graag in alle kleuren en maten? Dan moet je snel dit recept voor de lunch gaan proberen. Deze American pancakes zijn super easy te maken en helemaal nog niet zo ongezond, ondanks dat ze door hun bruine kleur er uit zien als een heerlijk chocolade toetje.