We weten allemaal hoe moeilijk het soms wel niet is om te dieeten, je krijgt vaak crisis buien of je ziet het allemaal niet meer zitten. Hieronder een paar zinvolle tips.

Appeldieet
Het appeldieet is de nieuwste dieetrage, en het schijn nog te werken ook !
Het principeis heel simpel: eet voor elke maaltijd een appel. De vrucht vermindert je hongergevoel, waardoor je minder zult eten.

Verder is het eten van de appel gunstig voor je bloedsuikerspiegel. Het diiet belooft een gewichtsverlies van een kilo per week. Dus hop, aan de Granny Smiths, Jonagolds en Golden Delicious

tips Een paar leuke tipsLauw water
Er wordt geadviseerd om veel water te drinken, zo'n 2 liter per dag. Maar wat nog beter is, het drinken van lauw water.
ALs je lichaam warm is, heeft het veel meer energie nodig (denk maar aan sport) als je nu lauw water drinkt helpt het om die energie te stimuleren.

Abrikoos en pruimen
Veel mensen beginnen hun dieet met weinig (of geen) vet meer te gebruiken en veel sporten (zonder voldoende water te drinken).
Wat gebeurt er dan (je droogt uit) en kan heel moeilijk naar de WC.
In dit geval kunt u het beste 2 a 3 abrikozen of pruimen eten met een grote beker lauw water.
Mocht je dit niet 's morgens kunnen eten, neem het dan in voordat je naar bed gaat. Je zult zien dat uw stoelgang weer naar behoren functioneerd.

Plakjes Ananas
Dagelijks 2 plakjes ananas helpt je lichaam vet te verbranden en is tevens goed tegen celulitis.
Het moet wel verse ananas zijn, geen ingeblikte ananas.

Banaan
Als u bent begonnen met een dieet, is het verstandig de eerste twee weken geen banaan te eten.
Banaan bevat veel calorieen.

Tandpasta met mint
We kennen het allemaal wel (de dieeters onder ons), je krijgt een crisis aanval, je wilt iets eten, het is dan verstandig om je tanden even te poetsen met een mint smakende tandpasta. Dit zal uw honger gevoel stillen.

Witte bonen
Tijdens het dieeten wil het nog wel is voorkomen dat uw suikerspiegel naar beneden vliegt, omdit te voorkomen adviseren we om twee keer in de week witte bonen te eten, dit helpt om uw suiker spiegel op pijl te houden.

Eten verdelen over de dag
Om af te vallen moet u zorgen dat uw maag niet stil blijft staan maar continu bezig is. Een normale drie maal daags maaltijd is dan ook niet aan te raden.
Het is verstandiger om deze drie maaltijden te verdelen over 5 of 6 kleine maaltijden, zodat uw maag continu bezig is.