Sling Media onthult de nieuwe OEM-producten op CES 2010
Sling Media onthult de nieuwe OEM-producten op CES 2010

Las Vegas, Nev, Verenigde Staten - 6 januari 2010 - Sling Media, Inc, een volledige dochteronderneming van EchoStar Corporation (NASDAQ: SATS), heeft vandaag vier producten als onderdeel van een uitgebreide strategie gericht op aanbieders van televisie en de consument elektronica fabrikanten. Gebruikmakend van de bekroonde technologie in de kern Slingbox ®-product, heeft Sling Media elegante, gemakkelijk te installeren nieuwe producten gecreëerd die video PlaceShifting leveren, zodat iedereen kan genieten van hun video rond hun huis of over de hele wereld.


Nieuw Sling Media OEM Products onthuld op de CES 2010:

Slingbox 700U
Sling Receiver 300
Sling Monitor 150
Sling Touch Control 100

Sling_Monitor_150

 

 

"In de afgelopen 12 maanden hebben we een hele reeks nieuwe producten ontwikkelt. Wij geloven dat fabrikanten en tv-dienstverleners beseffen dat het opbouwen van Sling Media producten en diensten in hun aanbod de beste manier is om nieuwe klanten te verwerven en hun huidige op klanten een groot plezier te doen ", zegt John M. Paul, Executive Vice President van producten in Sling Media. "Wij staan open voor OEM-business en enthousiast om te werken met elke televisie dienstverlener of CE-fabrikant om onze producten en technologie te integreren om PlaceShifting in de mainstream toe te passen."

Slingbox 700U

Slingbox_700UDe Slingbox 700U is de snelste manier om de bekroonde Slingbox mogelijkheden toe te voegen aan een bestaande internet aangesloten set-top-box met een USB-poort, zoals de EchoStar 722K. Met behulp van een eenvoudige aansluiting, een bestaande HD set-top box kan snel worden SlingLoaded ™, waardoor kijkers de mogelijkheid hebben om HDTV te kijken via het web-based SlingPlayer overal in de wereld op een PC, Macintosh of smart mobiele apparaat.

(Meer informatie over dit product beschikbaar op http://www.slingmedia.com/go/hardware)

Sling Receiver 300

De Sling Receiver 300 is een aanvulling op een SlingLoaded ™ set-top box, zoals de EchoStar SlingLoaded 922 HD DVR die full HD DVR en een HD video stream kan leveren aan elk andere televisie in het huis met behulp van een thuisnetwerk, waardoor de noodzaak om lange kabels te trekken of een tweede HD-DVR overbodig maakt.

(Meer informatie over dit product beschikbaar op http://www.slingmedia.com/go/hardware)

Sling Monitor 150

De Sling Monitor 150 is een lichtgewicht, draagbare flatscreen beeldscherm dat draadloos HD TV en DVR video-ervaring mogelijk maakt door het hele huis, waardoor de noodzaak om extra kabels te trekken of een aankoop van een tweede DVR overbodig maakt. Nu kunnen kijkers HD-programma's kijken op plaatsen waar ze geen TV geïnstalleerd hebben, zoals de keuken, kantoor of werkplaats.

(Meer informatie over dit product beschikbaar op http://www.slingmedia.com/go/hardware)

Sling Touch Control 100

De Sling Touch Control 100 is een volgende generatie, touch-screen afstandsbediening met een interface op basis van de populaire SlingGuide SlingMedia's ™ elektronische programmagids. De interactie met het besturen van SlingGuide-enabled DVRs alsmede de meeste line-of-sight gecontroleerde audio-visuele apparatuur.

(Meer informatie over dit product beschikbaar op http://www.slingmedia.com/go/hardware)

Sling Media zal deze nieuwe technologieën demonstreren in Booth 9021 op de Consumer Electronics Show 2010 in de centrale hal van het Las Vegas Convention Center.

Over Sling Media, Inc

Sling Media, Inc, een dochteronderneming van EchoStar Technologies LLC, een volledige dochteronderneming van EchoStar Corporation (NASDAQ: SATS) is de toonaangevende leverancier van video-PlaceShifting producten en diensten voor de consumenten-en televisie-dienstverleners. Sling Media's Product familie omvat de internationaal geprezen, Emmy bekroonde Slingbox ™, waarmee consumenten televisie in hun woonkamer kunnen beheren op elk moment , vanaf elke locatie, met behulp van pc's, Macs, PDA's en smartphones. Voor meer informatie, bezoek www.slingmedia.com.